- Holimed - http://www.holimed.nl -

Holimed RemiWave Pro

De top van onze Bioresonantie apparatuur !!

[1]De Remi Wave Pro heeft een werkgebied van 0 Hz tot 1000000 Hz. Met behulp van een PC worden minimaal 300 verschillende programma’s aangestuurd. De aansturing gaat via optische signalen, om de PC gescheiden te houden van de Remi Wave. Deze programma’s worden, afhankelijk van de diagnose, toegepast. De Remi Wave kan ook door de natuurgeneeskundige therapeut geprogrammeerd worden, waarmee de toepassing enorm vergroot word. De Remi Wave Pro is gelijkwaardig aan de al bekende Wave Maker Pro. Het apparaat is voorzien van een unieke afscherming tegen hoogfrequente storingen en bezit twee zeer nauwkeurige versterkers.

De nauwkeurigheid wordt vergroot door het toepassen van een kleine processor die de versterkers instelt op de gewenst(e) frequentie(s) . Bovendien kan de Remi Wave Pro ook als zelfstandig bioresonantie apparaat worden gebruikt.

Meegeleverde artikelen:

Bent u geïnteresseerd in onze apparatuur neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op [2]. Bent u geen therapeut of niet werkzaam in de natuurgeneeskunde, maar wel geïnteresseerd in Bioresonantie of Akupunktuur of wilt u een behandeling ondergaan, neem gerust contact met ons op [3]. Wij verwijzen u naar de dichtstbijzijnde therapeut.